Jak funguje cover up starého tetování (přetetování)?

Víte, ze občas pracují s tetováním.

Včera přišla ke mně stálá klientka s prosbou. Předem několika lety si nechala udělat abstraktní tetování v růžových odstínech. Je moc hezké udělané, jen s časem to začalo připomínat pigmentové fleky. Proto rozhodla s tím pokračovat a použit tu abstrakce jako základ do dalšího grafického motivu. 

Cover up sterého tetování je spoluprace tatera a zakaznika. Tater ze sveho profesionalního a uměleckého pohledu muže nabidnou efectivní cestu. Zakaznik intuitivní citi, co by dal chtěl s tetování, udělat. Tak spolu vytvařejí novou verze tetování. Což bylo i u nás, a nám společně to podařilo: tady se objevili květiny 🙂 Práce jsme rozdělili na dva sezení cca po č hodiny.

Tady jsou fotky této práce – od načrtl ¨freestyle¨ do rjntcného vysledku. Mé větší portlofio najdete na stránce umělecké tetování

Myslím si, ze pro tatera stejně jako pro kosmetičku, která pracuje s permanentním make-upem, je velmi důležité mít aspoň základní uměleckého vzdělávání. Protože jen ono dovolí mistru vidět celek, postavit kompozice a vytvořit opravdu unikátní dílo pro konkrétní osobu.

Olga Brovchenko
Olga Brovchenko

Během své pracovní činnosti od roku 2001 jsem se zabývala estetikou. Od web designu a grafických návrhů přes kresbu a malbu jsem přešla k estetice obličeje a uměleckému tetování. Jsem zkušena a professionalní umělkyně a tatérka. Za léta praxe v umělecké sféře jsem si vybudovala pevnou a zároveň velmi citlivou ruku.