Co je prirozený permanentní make-up?

Ženy používají make-up s jediným cílem – zvýraznění obličeje. Jinými slovy – zvětšění kontrastů.

Všechno ale radši dělat s mírou. V práci, doma, na dovolené potřebujeme základní denní make-up. Když máte zvlaštní přiležitost, třeba, večírek, divadlo a pod., vždy můžete přidat extra.

Proto jsem jistá, že permanentní make-up by měl mít přirozený efekt, který nebije do oka. Přirozený permanentní make-up, když při pohledu na sebe do zrcadla nevyskakují na vás pouze obočí nebo rty. Obličej vypadá svěže a celý je harmonický. 

Diky své umělecké zkušenosti umím v kazdé ženě uvidet její individualní harmonie a krasu, a podle toho i aplikují přirozený permanentní make-up. Tím padem ode mně odejdete bez dramatických změn, ale hezkě upravená 🙂

Takový permanentní make-up bude dostačující v 90% případů, a ve zbylých 10% vždy můžete použít běžné prostředky.

Méně je někdy více!

Permanentního make-upu se to týká daleko více, než čehokoliv jiného, protože aplikovat pigment do kůže o hodně jednodušší, než pak nej zbavit.

Prohlidnete si moje portfolio v Instagramu, a uvidíte, že opravdu užívám toto pravidlo v praxi 🙂

Olga Brovchenko
Olga Brovchenko

Během své pracovní činnosti od roku 2001 jsem se zabývala estetikou. Od web designu a grafických návrhů přes kresbu a malbu jsem přešla k estetice obličeje a uměleckému tetování. Jsem zkušena a professionalní umělkyně a tatérka. Za léta praxe v umělecké sféře jsem si vybudovala pevnou a zároveň velmi citlivou ruku.