Jaká barva obočí sluší pro blondýnky?

Blondýnky jsou různé 🙂 A na tom zaleží, jaké barvy mohou pro obočí vybrat. Když jde vyber odstínu pro permanentní make-up obočí, dejte na to ještě větší důraz

První typ, ¨skandinavský¨

Blondýnka skandinavského typu
Velmi světlé vlasy, lehká průsvitná pleť, světlé oči, světlé řasy a obočí. Tento typ se také nazývá „skandinávský“. Kůže takových blondýn je často téměř neschopná opálení. Pro takové blondýnky u tetování obočí jsou vhodné nejsvětlejší odstíny. Obočí může být o něco tmavší než vlasy. Tmavé obočí na tak jemné tváři působí nepřirozeně.

Druhý typ, mirně kontrastní

Blondýnka mirně kontrastního typu

Blond vlasy, světlá pleť, zelené oči, středně tmavé řasy a obočí. Kůže takových blondýnek na slunci ztmavne. Obočí může být středně tmavé, středně hnědé. Při aplikaci permanentního make upu obočí se také pouzivájí středně tmavé odstíny. 

Třetí typ, kontrastní

Blondýnka kontrastního typu

Světle hnědé vlasy, tmavé oči, obočí a řasy, tmavší pleť. Takovým dámám se hodí docela výrazné tmavé obočí, a to nebude vypadat hrubě ani vulgární.

Základní pravidla pro vyber odstínu obočí

Dodržujte jednoduchá pravidla a při výběru barvy neuděláte chybu:

  1. Obočí může být stejné jako vlasy nebo o 1-2 odstíny tmavší.
  2. Obočí by mělo být v souladu s očima a řasami – pokud jsou oči a řasy tmavé, pak může být obočí tmavé i přes blond chloupky.
Další informace o způsobech tetování obočí najdete v popísu služeb.
Olga Brovchenko
Olga Brovchenko

Během své pracovní činnosti od roku 2001 jsem se zabývala estetikou. Od web designu a grafických návrhů přes kresbu a malbu jsem přešla k estetice obličeje a uměleckému tetování. Jsem zkušena a professionalní umělkyně a tatérka. Za léta praxe v umělecké sféře jsem si vybudovala pevnou a zároveň velmi citlivou ruku.